Vestigingen

Alural investeert voortdurend

U vindt Alural op twee locaties in België. Dat garandeert kwaliteit en snelheid. Bovendien investeren we onophoudelijk in de vernieuwing van onze installaties.

Alural Tisselt
De moderne verticale laklijn (2005) is perfect uitgerust voor grote en kleine orders in verschillende kleuren. Bovendien doen we aan houtdecoratie, isolatie, opslag en bewerking van beslag. In 2010 werd de poedercabine voor beslag en kleine stukken vervangen door een gloednieuwe snelwissel cabine aangepast aan de afmetingen en diversiteit van deze producten. De afdeling Smallcoating commercialiseert specifieke producten voor buitenschrijnwerkers zoals aluminium handelsplaten, knip- en zetwerk en sandwichpanelen.
 

Alural Lummen
De grootste vestiging van de groep omvat een nieuwe horizontale laklijn (2010) en een gloednieuwe ultra moderne verticale laklijn (2011). We beschikken er ook over een volledig vernieuwde (2013) anodisatie lijn waardoor we pre-anodiseren als voorbehandeling kunnen aanbieden. Deze specifieke voorbehandeling is noodzakelijk wanneer aluminium producten worden toegepast in agressieve of sterk corrosieve omgevingen.   Het ruime en moderne magazijn met rekkenstellingen is perfect voor uw logistieke wensen. Bovendien is de ruime verzendingshal uitermate geschikt om nabewerkingen uit te voeren en te verpakken volgens uw noden.