Over Alural

De nummer één in aluminium coating en logistiek

Alural is gespecialiseerd in het poedercoaten van aluminium producten en onze groep heeft twee productievestigingen in België. Onze schaalgrootte en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat u altijd van uitstekende service & kwaliteit geniet.

Vier unieke Alural-garanties

  • Kwaliteit – Het lakwerk voldoet aan de strengste Europese normen zoals Qualicoat, VMRG (NL), GSB en British Standard (UK) en de gelakte producten zijn gedekt door een verzekerde garantie
    Lees meer over onze strikte kwaliteitseisen >
    Download hier ons kwaliteitsgarantieattest >
  • Ervaring – Alural is al 25 jaar aluminium coatingspecialist. We kennen ons vak dan ook door en door.
  • Innovatie – Wij  investeren onophoudelijk in nieuwe productietechnieken, processen en installaties. En we wisselen permanent ervaring en kennis uit binnen de groep. Zo blijven we voorop binnen onze industrie.
  • Specialisatie – Onze focus is coaten van aluminium en de daarbij horende logistieke diensten. Want daar zijn we het sterkst in en creëren we voor onze klanten de grootste meerwaarde.

De kracht van 270 medewerkers in twee vestigingen

Alural startte ooit als kleine lakkerij in Boom. Vandaag telt onze groep twee Belgische vestigingen in Lummen en Tisselt-Willebroek. Daar werken meer dan 270 medewerkers nauw samen om uw product perfect en tijdig af te werken.


Benieuwd naar onze aanpak? Neem meteen contact met ons op >