Alural, de partner in coating en logistiek

Alural maakt deel uit van de Reynaers Group. Wij bieden voor elke partner wereldwijd kwalitatieve oplossingen in coating, anodisatie en aanleunende logistieke uitdagingen.

Ecologie en sustainability staan bij ons hoog in het vaandel.

Kwaliteit, service, duurzaamheid en zorg voor onze medewerkers vormen de basis van onze onderneming

Lees meer
40 jaar ervaring in oppervlaktebehandeling van aluminium
Lees meer
Wat kunnen wij voor u realiseren?

Maatwerk

Wij leveren producten en diensten naar uw wens.

Wij leveren producten of diensten helemaal aangepast aan locatie en vereisten van uw project. Deze website geeft slechts een algemeen inzicht in onze services.

We kunnen de mogelijkheden van onze installaties en ateliers eindeloos combineren en gaan ook graag samen in overleg om de juiste oplossingen te bieden.


Maatwerk steunt op drie basisvoorwaarden:

  • Kwaliteit:

We gaan steeds mee in jullie denkproces. Kwaliteit moet de basis vormen.

  • Service:

Bij ons draait het niet alleen rond data en cijfers. Wij verzorgen ook infosessies, opleidingen en we gaan graag in debat om de meeste kwalitatieve oplossingen voor te stellen.

  • Partnership:

Persoonlijke relaties zijn voor ons het allerbelangrijkste. Via teams, persoonlijk bezoek of infosessies willen we informeren maar ook begrijpen. Enkel op die manier kunnen we samen een optimaal eindproduct creëren


Nieuws

Milieuvriendelijke productie

Als onderdeel van de Reynaers Group, worden we continu gestimuleerd om steeds voor de meest milieuvriendelijke en duurzame technieken te kiezen in onze productie

Bekijk onze kwaliteitslabels

Focus op kwaliteit

Kwaliteit is meer dan bewustmaking en opleiding. We investeren actief in al onze productieprocessen om continu te verbeteren en de kwaliteit van onze producten en services te borgen.


Nieuws

Benieuwd welke oplossing wij voor u kunnen bieden?

Bent u op zoek naar specifieke oppervlaktebehandelingen voor uw project. Wenst u meer info naar mogelijke systemen in voorbehandelen, coaten of anodiseren van aluminium, wij staan graag voor u klaar.

Vraag naar info